fbpx

Kursusbetingelser

Betingelser for tilmelding af åbne kurser

Åbne kurser defineres som kurser, hvor man tilmelder en eller flere personer til et kursus, som også står åben for tilmelding for andre deltagere.

Ved tilmelding modtager deltageren en automatisk bekræftelse på at tilmeldingen er modtaget. Kort efter og typisk indenfor 24 timer, vil deltageren modtage en faktura med betalingsoplysninger. Først når denne faktura er betalt er tilmeldingen gældende.

Ønsker deltageren at annullere sin tilmelding, skal der rettes skriftlig henvendelse til email info@voresfoerstehjaelp.dk. Har deltageren allerede betalt den fremsendte faktura, tilbagebetales det fulde beløb indtil 14 dage før den pågældende kursusdato. Ved afbud mellem 14 og 7 dage, forud for den pågældende kursusdato, tilbagebetales halvdelen af det betalte beløb. Ved afbud under 7 dage, forud for den pågældende kursusdato, tilbagebetales hverken hele eller dele af det betalte beløb. Ved afbud vil Vores Førstehjælp forsøge at afsætte kursuspladsen til anden deltager.

Såfremt vores Førstehjælp er nødsaget til at aflyse et kursus, f.eks. pga. akut opstået sygdom, hvor det ikke er muligt at rekvirere anden instruktør, tilbagebetales det fulde beløb til deltageren. Der ydes ingen yderligere kompensation for aflysning af kursus.

For at sikre kvaliteten af undervisningen, er det en forudsætning for afviklingen af kursus at der er minimum 6 tilmeldte. Dette gælder for alle kurser åbne kurser, medmindre andet er angivet. Tilmeldte deltagere vil blive varslet om aflysning senest 7 dage før første kursusdato. Ved aflysning pga. for få tilmeldinger, tilbagebetales til fulde beløb.

Betingelser for booking af kurser

Booker du som virksomhed eller enkeltperson et eller flere kurser, aftales indholdet og rammerne for det/de enkelte kurser, mellem Vores Førstehjælp og dig forud for afvikling af kursus.

Ved booking modtager kunden efterfølgende en bekræftelse, der som minimum indeholder tid, dato, sted, kursusindhold, forventet deltagerantal, pris og betalingsbetingelser.

Der udstedes en faktura, som betales via bankoverførsel. Betalingsbetingelser sker i henhold til nærmere aftale, og fremgår af bekræftelsen.

Vi gør særligt opmærksom på, at ved kurser, hvor der udstedes kompentencegivende førstehjælpsbevis fra Dansk Førstehjælpsråd, er deltagerantallet begrænset til 16 deltagere pr. instruktør. Dette er et ufravigeligt krav fra Dansk Førstehjælpsråd, for at sikre kvaliteten i undervisningen.

Ved aflysning af et booket kursus fra kundens side, forbeholder Vores Førstehjælp sig retten til, at opkræve et gebyr for aflysning. Gebyret fastsættes som en procentsats af den aftalte kursuspris. Ved aflysning over 14 dage før første kursusdag, opkræves der ikke gebyr. Ved aflysning mellem 14 og 7 dage forud for første kursusdag, opkræves et gebyr på 15% af den aftalte kursuspris. Ved aflysning under 7 dage, forud for første kursusdag, opkræves et gebyr på 30% af den aftalte kursuspris. Ved aflysning af bookede kurser, skal der rettes skriftlig henvendelse til email info@voresfoerstehjaelp.dk.

Såfremt Vores Førstehjælp er nødsaget til at aflyse et kursus, tilbagebetales det fulde beløb, såfremt dette allerede er betalt. Der ydes ingen yderligere kompensation for aflysning af kursus.

Scroll til toppen

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud? Kontakt os her

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.