Referencer & udtalelser

”Vi har netop afviklet førstehjælps kursus for vores borgere og personale. Dette blev afviklet af “Vores førstehjælp”. Vi havde en spændende og lærerig dag hvor de to undervisere fra start formåede at fange vores borgeres interesse. Dette gjorde de bla. vi hjælp af humoristisk videoklip, stafet, øvelser på gulv samt en generelt indlevelse i borgere og deres udsagn. Det fungerede rigtig godt at borgere og personale havde kurset sammen – da alle hørte det samme og bagefter havde et fælles omdrejningspunkt.”

- Susanne Berg, Forstander Birkebo

”Jeg tog mit Færdselsrelateret Førstehjælpskursus hos Vores Førstehjælp og det var virkelig en spændende dag med masser af praktiske øvelsesscenarier og minimal tavleundervisning. Det var virkelig en sjov og lærerig dag. Jeg giver Vores Førstehjælp mine bedste anbefalinger”

– Søren Hansen, Studerende

”I maj måned var Vores Førstehjælp på besøg for at undervise mine kollegaer og jeg i førstehjælp og brandkursus. Jeg har været på førstehjælpskursus nogle gange henover de sidste 10år og ofte har min oplevelse været at det har været lidt ‘tungt’, svært og uden den store plads til samtale undervejs. Det var ikke tilfældet med dette kursus! Asger og Mads er glade, engagerede og dygtige undervisere med en høj faglighed. De formidler på en spændende og forståelig måde, hvor der er ‘højt til loftet’, trygt og masser af plads til spørgsmål – selv dem som kan være svære at stille! Uden at gå på kompromis med vigtigheden af kurset formår Asger og Mads at bringe smil frem og undervise på en afslappet måde der giver mening og er rar at være lytter til. Der er ingen tvivl om at de har styr på deres fag, og kurset er et rigtig godt mix af teori – og praktiske opgaver, hvor Mads og Asger hele tiden står klar på sidelinjen til at instruere og hjælpe. Har man brug for et kursus – eller en genopfriskning af et kursus – så kan Vores Førstehjælp meget varmt anbefales!”

– Lone Hansen, Pædagog