IPAD SP1 HJERTESTARTER​

CU MEDICAL IPAD SP1 HJERTESTARTER

Kåret til markedets bedste hjertestarter af The British Heart Foundation
kr. 13.745 inkl. moms
 • Kåret til bedste hjertestarter af The British Heart Foundation
 • 5 års garanti
 • IPAD SP1 batteri - kapacitet 5 år
 • IPAD SP1 elektroder - holdbarhed 2½ år
 • Skift til børnemodus ved tryk på en knap
 • Gratis Førstehjælps-kit
 • Gratis Klistermærke til hjertestarter

Beskrivelse

IPAD SP1 fra sydkoreanske CU Medical er hjertestarter med mange anvendelige og unikke funktioner, som kan bruges af alle. Der er gjort et meget vellykket stykke arbejde, med at udvikle hjertestarter, som let kan bruges af selv den helt uerfarne bruger. Hjertestarten har selvfølgelig dansktalende stemmevejledning, som trinvis guider brugeren gennem genoplivningsforsøget. Den registrerer også, hvis der er ophold i brystkompressionerne, når der ikke burde være det, og opfordrer til at genoptage, således der er så få ophold i hjerte-lunge-redningen som muligt.

IPAD SP1 har en batterikapacitet på 5 år. Elektroderne har 2½ års holdbarhed og allerede tilkoblet. Hjertestarteren holder selv øje med status, på både batterikapacitet og holdbarheden på elektroderne, og det er nemt for brugeren hurtigt at aflæse denne status i displayet. Derved undgår man pludselig stå med en hjertestarter, som ikke er funktionsdygtig. Hjertestarteren laver både daglige, ugentlige og månedlige selvtests, og hvis en af disse test fejler, kan man også her, let aflæse det i displayet. Trykker man på informationsknappen,  vil hjertestarteren herefter vejlede i, hvordan fejlen udbedres.

IPAD SP1 har en den helt unikke funktion, at såfremt hjertestarteren skal anvendes på børn i alderen 1-8 år, kan man let skifte til børnemodus ved tryk på en knap. Der er altså ikke behov for særlige børneelektroder, og man sparer her dyrebar tid, ved ikke at skulle skifte elektroder, som ved mange andre hjertestarter modeller.

IPAD SP1 har en IP værdi på 55, hvilket betyder den er modstandsdygtig overfor støv og fugt, og derfor velegnet til brug i mange forskellige omgivelser. Derudover justerer den selv lydstyrken på stemmevejledningen, ift. støj fra omgivelserne.

Vi mener…

IPAD SP1 er en helt uovertruffen hjertestarter. Der er tænkt mange gode detaljer i udviklingen, som f.eks. at hjertestarteren er uden låg og i stedet kommer i en taske. Hvordan åbner man et låg, man aldrig har åbnet før, også i sit livs mest pressede situation? Det kan godt tage lidt tid at finde ud af. Til gengæld, kan alle finde ud af at åbne en lynlås. Det er tydeligt for os, hvorfor netop IPAD SP1 er kåret som den bedste hjertestarter af The British Heart Foundation. Den er ekstremt let at bruge og vedligeholde, elektroderne er allerede tilsluttet forud for brug, den har intelligent software, som selv justerer lydstyrken på stemmevejledningen ift. støj fra omgivelserne. Nærmest bedst af alt har den en børneknap, så man undgår at spilde tid på at skifte elektroder, hvis man skal bruge den på et barn. Det er vurderer vi, er en kæmpe fordel, fordi den utrænede bruger sandsynligvis vil ende med at bruge uforholdsmæssig lang tid, på at skifte elektroder, og det vil fjerne fokus fra hjerte-lunge-redningen. Der er kort sagt, tænkt på alt i udviklingen af denne hjertestarter, og vigtigst af alt, så har man husket at holde det simpelt. Med en IPAD SP1 får du simpelthen en hjertestarter i absolut topkvalitet.

Pakken indeholder

 • CU Medical IPAD SP1 AED hjertestarter
 • CU Medical IPAD SP1 elektroder – voksen
 • CU Medical IPAD SP1 batteri
 • CU Medical IPAD SP1  taske
 • Hjertestarter skiltning
 • Førstehjælps-kit