DEFISIGN LIFE HJERTESTARTER​

DefiSign LIFE hjertestarter

kr. 12.595 inkl. moms
 • 10 års garanti
 • DefiSign Life batteri - kapacitet 6 år
 • DefiSign Life elektroder - holdbarhed 2½ år
 • Sprogfunktion, kan skifte mellem 3 sprog
 • Gratis Førstehjælps-kit
 • Gratis Klistermærke til hjertestarter

Beskrivelse

DefiSign Life er en hjertestarter som er ekstremt nem at bruge. Den er øjeblikkeligt klar til brug, når låget løftes. Elektroderne er allerede koblet til hjertestarteren, hvilket sparer dyrebar tid i en skærpet situation. Hjertestarteren går med det samme i gang med at give instruktioner. Disse instruktioner bliver understøttet af billeder som lyser op ved hjælp af små led-lamper.

DefiSign Life hjertestarten har indbygget sprogfunktion, hvilket giver mulighed for at skifte mellem 3 forskellige sprog. Dansk er standard, men der er mulighed for at skifte til f.eks. engelsk eller tysk. Ideelt hvis hjertestarteren placeres i et område, hvor ikke alle taler og forstår dansk.

DefiSign Life hjertestarten har 10 års garanti, hvilket er helt unikt for en hjertestarter. Du får derfor en hjertestarter af højeste kvalitet når du køber en DefiSign Life. Med en IP værdi på 55, er den modstandsdygtig overfor støv og fugt, og derfor velegnet til brug i mange forskellige omgivelser. Der er lang levetid på både batteri og elektroder. Batteriet har en levetid på 6 år og elektroderne har en holdbarhed på 2½ år. Hjertestarteren giver selv besked, når enten batteri eller elektroder bør udskiftes.

DefiSign Life udfører selvstændigt en ugentlig selvtest. Derved kan kan man løbende sikrer sig, at den fortsat er funktionsduelig og klar til brug. 

DefiSign Life hjertestarten bliver produceret af Schiller Medical i Schwiez. Schiller Medical er en særdeles anerkendt og velrenommeret fabrikant af medicinsk udstyr, som relaterer sig til hjerte-lunge-kredsløbet.

Der kræves særlige børneelektroder for at benytte hjertestarteren til børn i alderen 1-8 år. Disse opbevares sammen med hjertestarten. Hjertestarteren leveres som standard kun med voksen elektroder.

Vi mener…

Med DefiSign Life får du en god og prisvenlig hjertestarter, som med sine 10 års garanti, er garanteret at holde i mange år. Den har lang levetid på batteriet og den ugentlige selvtest, inkluderer som noget ganske unikt, også kontrol af elektrodernes udløbsdato. Mulighed for at skifte sprog, er en god option, hvis hjertestarteren er tiltænkt placering et sted, hvor det ikke er alle, som taler og forstår dansk. Vigtigst af alt er den er hurtig, let og intuitiv at betjene, hvilket er særdeles vigtigt, når man som lægmand, står i sit livs måske mest pressede situation.

Pakken indeholder

 • DefiSign LIFE AED hjertestarter
 • DefiSign LIFE elektroder – voksen
 • DefiSign LIFE batteri
 • Hjertestarter skiltning
 • Førstehjælps-kit