Hjertestarter

Emergency medical service

HJERTESTARTER

Vores Førstehjælp tilbyder salg af hjertestartere i hele Danmark. Vi har valg at forhandle hjertestartere fra Zoll, CU Medical systems og DefiSign. Disse hjertestartere er valgt ud fra et professionelt synspunkt, med fokus på at det skal være nemt for alle at betjene en hjertestarter. Vi står altid klar til råd og vejledning om køb af hjertestarter, så I får den hjertestarter der passer lige netop til jeres behov.  

Vores udvalg af hjertestartere

ZOLL AED PLUS HJERTESTARTER

11.995 kr.

CU MEDICAL IPAD SP1 HJERTESTARTER

13.745 kr.

Defisign LIFE hjertestarter

12.595 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Vi arbejder udfra virkelighednære øvelsesscenarier med fokus på at alle vores kursister får tilegnet sig og/eller genopfrisket sine førstehjælpsfærdigheder. Praksisnær undervisning med minimum af teori.

Nej, når du booker et førstehjælpskursus hos Vores Førstehjælp medbringer vi alt udstyr såsom førstehjælpsbøger, øvelsesdukker, AED (hjerterstartere) etc.

Vi tilbyder førstehjælpsundervisning i hele Danmark. Alle vores kurser afholdes hos jer, således I som privat forening eller arbejdsplads ikke skal bruge tid på transport.

Nej, alle vores priser er inklusiv moms, transportudgifter (minus øer) og forberedelsestid.

Alle vores undervisere er certificeret førstehjælpsinstruktører og har tilmed stor erfaring fra ambulancetjenesten. Vi underviser ud fra Dansk Førstehjælpsråds retningslinjer, hvorfor alle vores kurser er bevisgivende.

Alle vores priser er inklusiv moms.

Der må deltage op til 16 personer pr. kursus.

Forening af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører

Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører (FSFI) er en national forening for instruktører i førstehjælp, som ønsker at udbyde førstehjælpskurser godkendt under Dansk Førstehjælpsråds (DFR) retningslinjer. Alle undervisere hos Vores Førstehjælp er registreret under FSFI. Når du booker førstehjælpsundervisning hos os Vores Førstehjælp afholdes denne jf. gældende retningslinjer fra Dansk Førstehjælpsråd og er derfor bevisgivende.